Header AD

MISTERI Orang Ramai TERDENGAR Nyanyian Dalam Dinding Lama, Lihat Apakah Ianya Selepas Dipecahkan

loading...
loading...
MISTERI Orang Ramai TERDENGAR Nyanyian Dalam Dinding Lama, Lihat Apakah Ianya Selepas Dipecahkan

MISTERI Orang Ramai TERDENGAR Nyanyian Dalam Dinding Lama, Selepas Dipecahkan Apa Yg Ditemui Sgt MEMERANJATKAN !!! | Aduragbemi Saka terperangkap setelah merangkak ke dalam lubang kecil sewaktu sedang bermain – tetapi tidak seorang pun yang tahu ke mana dia menghilang.

Aduragbemi Saka diselamatkan daripada terperangkap di sebalik dinding

Inilah saat yang menakjubkan apabila budak berusia 12 tahun diselamatkan setelah TIGA HARI terperangkap di dalam satu lubang kecil di sebalik dinding.

Aduragbemi Saka berkunjung ke sebuah kafe seorang diri apabila dia mula bermain di lubang sebesar 12 inci di antara rumah kediaman pelajar dengan sebuah bangunan lain.

Namun, dia terperangkap di sana tanpa diketahui ahli keluarganya. Selama tiga hari dia menangis seorang diri. Pejalan kaki yang berlalu-lalang pula tidak mengendahkan tangisannya.

Akhirnya penduduk tempatan terdengar suaranya yang sedang menyanyi dan mula melihat ke dalam lubang itu dan menemuinya terperosok melingkar di dalam lubang tersebut.

Pihak polis memecahkan dinding itu dan menariknya keluar. Badan Aduragbemi dilitupi habuk tetapi dia masih hidup.

Aduragbemi dimandikan setelah diselamatkan daripada terperangkap di dalam dinding


Selama tiga hari budak 12 tahun ini terperangkap seorang diri di balik sebuah dinding
Seorang penduduk tempatan bernama Felicia Olaniyi berkata bahawa budak lelaki itu sedang melarikan diri daripada neneknya yang keluar mencarinya pada masa itu.

“Saya bertanya kepada jiran saya jika mereka terdengar suara ganjil di dalam dinding dan mereka juga berasa keliru memikirkan apa yang terjadi,” kata Felicia.

“Jadi kami cuba menjejaki dari mana datangnya suara itu dan menemui budak tersebut yang sedang terperangkap. Seorang pegawai polis terpaksa memecahkan dinding itu untuk menyelamatkannya,” tambah Felicia lagi.

Penduduk tempatan mula bertindak apabila terdengar suara budak ini yang sedang menyanyi dan menangis


Seorang lagi penduduk tempatan, Charity Adebayo, berkata, “Kami terdengar satu suara yang mengatakan, ‘saya Judas Iscariot.’ Keesokan harinya, kami menjumpai budak yang malang itu.”
Sejak itu Adegbami telah ditemukan semula dengan neneknya.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
MISTERI Orang Ramai TERDENGAR Nyanyian Dalam Dinding Lama, Lihat Apakah Ianya Selepas Dipecahkan MISTERI Orang Ramai TERDENGAR Nyanyian Dalam Dinding Lama, Lihat Apakah Ianya Selepas Dipecahkan Reviewed by kak tie on 2:23:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan