Header AD

"Tangan Saya Gosok Perut Untuk Jinakkannya," Bukan Pegang Anu!!

loading...
loading...
"Tangan Saya Gosok Perut Untuk Jinakkannya," Bukan Pegang Anu!!

Lumrah zaman media sosial sekarang, pantang lihat apa yang orang lakukan sikit semua tak kena, semua akan dikutuk sesuka hati, contoh hari itu muatnaik gambar peluk emak sendiri pun ada orang hentam cakap tak elok dedah dikhalayak ramai.

Itulah dunia kini, begitu juga kes terbaru terjadi kepada seorang pencinta haiwan apabila dia telah memuatnaik beberapa keping gambar dan video yang memaparkan aksinya bermanja dengan seekor tapir jantan.

Aksinya tidur disebelah tapir sampil menggosok bahagian perut berhampiran alat kelamin haiwan berkenaan telah membuatkanya dicerca oleh segelintir netizen kononnya beliau cuba memegang kemaluan haiwan berkenaan sehingga menyuruh beliau membuang tudung.

3.jpg


Ini hanyalah segelintir cercaan terhadapnya, keadaan ini menyebabkan beliau dan pencinta haiwan lain melahirkan rasa kecewa kerana mereka tidak faham setiap haiwan ada tempat yang berlu dibelai untuk membuatkan mereka tenang, juga seperti membelai seekor kucing.Berikut adalah penjelasan beliau.

5.jpg


6.jpg


d.jpg
2.jpg


Aksi yang dilakukannya adalah aksi biasa yang dilakukan oleh pencinta haiwan yang lain termasuk yang selalu kita lihat di kaca televisyen, namun ada mungkin kerana terlihat anu tapir orang berkenaan tetiba menjadi 'keyboard warrior' yang hebat.


Ada yang bertanya kenapa dia memuatnaik gambar berkenaan, dia adalah pencinta haiwan, dia mempunyai ramai rakan Facebook yang juga dari kalangan peminat haiwan, jadi mungkin cuba berkongsikan bersama rakan-rakannya yang lain.


Berikut adalah video yang turut dimuatnaik oleh beliau dimana dia sedang melayan kerenah haiwan berkenaan.


Apa yang boleh cakap, semakin hari pemikiran segelintir orang kita makin parah, apa yang dilakukan bagi mereka semua akan dinilai dengan negatif. -
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
"Tangan Saya Gosok Perut Untuk Jinakkannya," Bukan Pegang Anu!! "Tangan Saya Gosok Perut Untuk Jinakkannya," Bukan Pegang Anu!! Reviewed by kak tie on 5:38:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

loading...