Header AD

KING COCO MENGAMUK ISTERI PERTAMA LUAH PERASAAN

loading...
loading...
KING COCO MENGAMUK  ISTERI PERTAMA LUAH PERASAAN



Tiada hati wanita yang mampu menerima apabila cinta yang dirangkai dengan penuh makna, kini hanya bisa mengenang dalam duka.

Dulu bila mengadu Sakit perut sebab Anak Tendang Je Dia Selalu Cakap . . ., Luahan Sayu Isteri Pertama Suami Coco Buat Orang Ramai Menangis..


Tanpa perasaannya dipeduli karena keangkuhan dan keegoan seorang insan bernama suami pergi meninggalkan kenangan yang kian merapuh ditelan waktu.

Seperti itulah mungkin apa yang dialami oleh Nor isteri pertama Azrin Anaz yang baru baru ini mejadi perhatian media sosial tempatan karena sanggup Berkahwin dengan seorang wanita bernama king Koco dimana pada masa yang sama isteri pertamanya dalam keadaan mengandung.

Nor Azura yang memiliki dua anak hasil dari hubungannya dengan kapten Azrin Anaz, semalam selepas pernikahan suaminya dengan king coco beliau tampil memuat naik satu status yang mendedahkan luahan mengejutkan beliau berkenaan layanan yang diberikan suaminya suatu ketika dahulu.

Dalam status tersebut, Nor seolah mengimbau satu kenangan manis bersama suaminya pada tahun 2013 lalu.


f1.jpg


Bagaimanapun pada 22 disember 2016 beliau pernah mengongsikan satu artikel yang bertajuk bila suami 3 kali dah kantoi menipu isteri maka bersedialah


Siapa sangka tajuk artikel tersebut seolah menjadi satu kenyataan, dimana dalam beberapa minggu selanjutnya, suami beliau telah menikah dengan wanita lain.


f2.jpg



1 flat dia cerita -Lidah dia mmg pendek -adik beradik dia mmg tak boleh mkn nasi nnt muntah -
dia punya fmly mmg ada mix (tp mcm over sgt dia nk ckp slang2 , pok kepala jap lagi!)
 -tang tak makan makanan melayu tu tipu lah -mak dia 1 flat org kenal , 
kalau jerit semua org dgr , berlari anak2 dia balik rumah - 

umur 19 yes mmg kejutan budaya plus tgk duit banyak jd hang sikit . - 
dia ni kawan ckp mcm BIMBO lah . 
-laki dia yang bru kawin tu bawak dia sndiri msuk club ,and laki tu 
lepak mamak smbil dia dlm club. 
-alasan laki tu kawin sbb nk test diri dia boleh bimbing budak mcm ni ke tak. Bnyk lagi dgr . 
Tp tu semua kawan yang tinggal 1 flat dgn dia di Sri Terengganu yang ckp . 

Salah betul dok tahu . Tnye lah cong cong tu sndri .
 Apa2 pon dik kalau kau baca, akak doa kau diberikan hidayah . 
Tayah nk post2 lagi pasal diri kau kat fb . bnyk viral pasal bnd tak elok ttg diri kau . 
Btter snyap je . Jd isteri yang baik untuk suami kau . Allah rancang semuanya dgn elok. 
Dia tahu apa yang terbaik untuk umat dia . Skian .
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
KING COCO MENGAMUK ISTERI PERTAMA LUAH PERASAAN KING COCO MENGAMUK  ISTERI PERTAMA LUAH PERASAAN Reviewed by kak tie on 6:37:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

loading...