Header AD

Lagi Foto Gadis Pelat Mat Salleh Ketiak Hitam Kantoi Dengan Suami Orang Di Dedahkan

loading...
loading...
Luahan si isteri yang suaminya dirampas Coco, gadis pelat mat salleh:




Baru baru ini di laman sosial viral video seorang gadis melayu yang dikatakan mempunyai loghat ‘mat salleh’. Boleh dikatakan kecoh satu Malaysia juga lah dek kerana video tersebut. Siap dijemput ke sebuah rancangan TV tapi yang pastinya dikecam hebat oleh netizen.


Namun sejak semalam sekali lagi nama beliau mulai kecoh di Twitter apabila didakwa menjalin cinta dengan suami orang. Dakwaan ini turut dikuatkan lagi dengan bukti beberapa keping foto yang tersebar.

Malah isteri kepada suami yang dirampas itu turut menulis sesuatu di akaun Instagram miliknya. Habislah!

Luahan isteri


Akaun Instagram dipercayai milik isteri kepada lelaki berpangkat datuk yang didakwa menjalin hubungan dengan gadis viral tempoh hari.

Si isteri tak cakap banyak cuma tinggalkan pesanan je “******** See u soo in mahsyar”.

Kantoi dengan kawan depan mata?


Beberapa keping foto yang mula tersebar di laman sosial ini turut menguatkan lagi dakwaan bahawa mereka ada ‘sesuatu’. Lebih memeranjatkan kawan sendiri yang kantoi terjumpa. Hurm kecilnya dunia ini kan?

Baju yg sama?


Baju yang didakwa mempunyai warna dan corak yang sama dipakai semasa bersama isteri dan juga gadis viral tersebut. Mungkin orang lain tapi terbeli baju design sama?

Nak kahwin dah?


Jika betul lah merancang untuk berkahwin, harap semua dipermudah. Bukan apa, kasihan dengan isteri yang sedang mengandung itu. Tapi tak apa lah lelaki pun boleh kahwin 4 kan?

Gadis pelat mat salleh, Coco mengamuk dikritik ketiak hitam

JIKA dahulu remaja perempuan ini cukup ‘popular’ selepas videonya bercakap dengan accent mat saleh selain mendakwa mempunyai beberapa darah campuran seperti Cina, Pakistan dan Serani.
Gadis pelat mat salleh, Coco mengamuk dikritik ketiak hitam

Kali ini pula, remaja yang mengelarkan diri sebagai Coco ‘mengamuk’ di media sosial apabila ada netizen yang mengkritik ketiaknya yang hitam.

Dalam video yang dimuat naik menerusi akaun Instagramnya, Coco menjelaskan dia tiada niat untuk mengkritik individu lain yang mempunyai masalah ketiak hitam.

“I tak ada niat langsung tetapi ini kerana orang ramai terus mengkritiknya dengan menyatakan Coco ketiak hitam dan sebagainya.

“Orang yang bash itu pun guna fake account, dia itu tak ada muka. I rasa muka dia yang hitam,” katanya.

Coco dengan tegasnya sehingga mengeluarkan perkataan ‘bodoh’ dan menyatakan bawah lengannya itu tidak hitam dan ianya adalah pantulan cahaya bayang-bayang.

Iolls marah tapi takpa. Anda perlu makan banyak vitamin C dan baru anda akan dapat seperti saya. Itu sahaja,” katanya.

Perkongsian Coco itu menambahkan gelak ketawa netizen yang masih mengingati gelagatnya bercakap dengan accent mat saleh sebelum ini.

Gadis pelat mat salleh, Coco didakwa rampas suami orang kerana duit


SEBUT sahaja nama Coco, kami pasti ramai masih ingat lagi dengan video viralnya yang bercakap menggunakan accent mat salleh sambil mendakwa dirinya mempunyai keturunan Cina, Pakistan dan Serani.

Sejak dari insiden itulah, Coco terus mendapat perhatian media sosial meskipun ada yang menjadikan accent-nya sebagai bahan ketawa.
Dalam pada populariti yang dikecapi itu, baru-baru ini timbul cerita kurang enak mengenai gadis berasal Kuala Lumpur ini.
Ini susulan seorang wanita mendakwa Coco telah mengoda dan merampas suami kepada seorang wanita hamil.Menerusi posting yang dimuat naik, wanita itu mendakwa Coco telah meninggalkan tunangnya setelah lelaki itu menawarkannya RM40,000.
Wanita Dakwa Coco Rampas Suami Orang Kerana Duit
“Bukan betina murah konon, tinggalkan tunang untuk jantan yang offer RM40 ribu. Pastu cakap tunang yang tinggal kau.
“Tolong jangan berlagak suci. Kalau kau bukan perempuan murah, kau takkan goda lelaki dah kahwin untuk duit,” tulisnya.
Posting itu turut mendapat perhatian rakan Coco yang kemudian memaklumkan kepada Coco.
Coco bagaimanapun dilihat mempertahankan dirinya dengan membalas komen, “Wow ada bukti? cakap jangan sampai jadi fitnah.”
Sementara itu, seorang netizen bertindak berkongsi gambar Coco bersama seorang lelaki dipercayai suami orang yang dimaksudkan menerusi ruangan komen wanita tersebut.
Wanita Dakwa Coco Rampas Suami Orang Kerana Duit
Dalam pada itu, kami cukup tertarik dengan kapsyen Coco menerusi sebuah gambar yang dimuat naik, semalam.
“Sentiasa ingat, tepuk sebelah tangan takkan berbunyi. Jadi jangan salahkan aku. Sikit tak heran jika dia pergi, come on aku king,” tulisnya.
Apa pun jika benar dakwaan wanita itu, Coco sudah besar, pandai-pandailah dia fikir apa yang baik untuk dia. Betul tak?
Wanita Dakwa Coco Rampas Suami Orang Kerana Duit
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Lagi Foto Gadis Pelat Mat Salleh Ketiak Hitam Kantoi Dengan Suami Orang Di Dedahkan Lagi Foto Gadis Pelat Mat Salleh Ketiak Hitam Kantoi Dengan Suami Orang Di Dedahkan Reviewed by kak tie on 7:47:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Post AD