Header AD

(VIDEO) Inilah Nadia Nordin Yang Memukul Suami Dengan Botol Arak Sambil Rakam Video BOG3L

loading...
loading...
Kurang dari 24 jam, nama Nadia Nordin secara tiba-tiba menjadi trending di laman sosial Twitter dan Facebook gara-gara rakaman memaparkan dia memukul seorang lelaki didakwa suaminya selepas kantoi sedang ‘bermadu kasih’ bersama wanita simpanan.

Insiden tersebut didakwa berlaku di sebuah bilik hotel di Kota Bharu, Kelantan selepas kelakuan curang suaminya itu diketahui Nadia.
Menerusi dua rakaman berasingan yang kini viral di media sosial menunjukkan wanita tersebut ‘naik hantu’ dengan bertindak memaki hamun, menumbuk serta menendang suaminya berkali-kali, selain memukul kekasih suaminya itu menggunakan botol kaca.
Berdasarkan rakaman video pertama berdurasi 30 saat, wanita simpanan tersebut yang berada dalam keadaan berbogel telah ditengking oleh Nadia, selain dia dibaling dengan sebiji botol kaca sehingga menyebabkan botol tersebut pecah berkecai.
Wanita berkenaan yang duduk di lantai kedengaran menangis dan merayu supaya tidak dipukul , namun tidak diendahkan oleh Nadia. Lebih menyakitkan hati apabila didakwa wanita tersebut adalah rakan baik Nadia.
Sementara, video kedua berdurasi 1 minit 16 saat pula menunjukkan Nadia melepaskan amarahnya dengan bertindak memukul, menumbuk, menendang serta memaki hamun suaminya dalam dielek Kelantan.
Tidak cukup dengan itu, Nadia yang memakai seluar pendek dilihat turut menarik rambut suaminya sambil terus menghemburkan kata-kata kesat.
“Mung wat nate apo katku? (Kau buat apa),” jerit wanita tersebut dalam rakaman berkenaan.
Netizen mendakwa ketika kejadian, perempuan tersebut berada dalam keadaan bogel bersama suami Nadia. Akibat dipukul menggunakan botol kaca, mangsa dikatakan cedera dan menerima 15 jahitan.
Bagaimanapun, sehingga kini tiada sebarang maklumat mengenai bila dan lokasi sebenar insiden tersebut. Difahamkan, video tersebut didakwa telah disebarkan sendiri oleh Nadia.
Rata-rata netizen memberi reaksi pelbagai terhadap insiden berkenaan, di mana ada yang berpendapat bahawa tindakan Nadia memukul suaminya dan wanita tersebut adalah terlalu kejam, selain ada yang menggesa supaya siasatan dilakukan berhubung insiden terbabit.

(VIDEO) Inilah Nadia Nordin Yang Memukul Mangsa Dgn Botol Arak Sambil Rakam Video BOG3L Mangsa Sehingga Menerima 15 Jahitan...:

  KOTA BHARU: Inilah nadia nordin yang memukul mangsa dgn botol arak dan membogelkan (Separuh netizen berkata mangsa memang dalam keadaan berbogel kerana tengah bermaksiat dengan suami nadia) sambil rakam video mangsa sehingga menerima 15jahitan..mohon pihak pdrm ambil tindakan segera..terlalu kejam kerana nadia nordin sendiri yg sebarkan video bogel dan pukul..dan paling penting sekarang siapa ada video dia?dari pagi tadi mencari xjumpa2..kalau ada sila PM yer..nak buat rujukan khas..terima kasih..:D sumber berita dari FB Izu Wan





4.jpg




1.jpg




2.jpg


*Ni VIDEO sambungan cite nadia nordin ..video pukul suami (Video Part II) - video pertama yg diupload dah dipadam khabarnya.. apa2 korang boleh play dulu aksi yg tak kurang hebatnya ni..hrmm
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
(VIDEO) Inilah Nadia Nordin Yang Memukul Suami Dengan Botol Arak Sambil Rakam Video BOG3L (VIDEO)  Inilah Nadia Nordin Yang Memukul Suami Dengan Botol Arak Sambil Rakam Video BOG3L Reviewed by kak tie on 3:58:00 PTG Rating: 5

3 ulasan

  1. rodok terus ja nadia nordin ni. babi sungguh. dia zina ka apa ka bkn hak kau pukul org sial.

    BalasPadam
    Balasan
    1. On behalf Nadia Nordin nak letak komen sikit. Bukan hak kau jugak nak suruh dirodok. BTW, aku rasa if kau diletakkan di tempat kejadian, kau buat benda yang sama jugak kan, i means mengamuk + marah. Ke kau just tengok, tersenyum sambil JOIN sekali?? Nak letak komen biar berotak. Nama nak sedap, tapi mcm VILLAGE GIRL. Eeeeeuuuu

      Padam

loading...